Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Alle hei, herlige unge damer!


Ideen om å skrive flere innlegg med den detaljerte beskrivelsen av min forlatelse, kom til meg.Nemlig: sjampo, balsam og balsam, masker, ampuller, sprayer, uutslettelig silikonolje og krem, hårbørster og annet tilbehør.For tiden med hobby for hårfaget prøvde jeg mange måter, og jeg vil prøve som det er mulig å skrive mer detaljert om hver hyggelig.Jeg ønsker å være oppmerksom på at produktene i innleggene vil være utelukkende profesjonell, så det ble ført som fra organisk kjemi og en massmarket jeg spyttet etter giften ikke glad.

Så, dagens tema: Sjampo.

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo
Tidligere holdt jeg den oppfatning at sjampo er opprettet for dette formålet, bare for å rengjøre og for å forårsake hodehudsproblemer. At det i seg selv (seg selv) ikke bærer noen andre funksjoner og ikke kan bære. Over tid, da jeg prøvde ganske imponerende mengde midler, skjønte jeg at min mening var feil. Hvordan ser avhenger av sjampo og hår som de holder føler seg til berøring eller ikke holder volum og så videre. Vel, vi skal begynne! Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo
Jeg tar bilder på Internett, siden jeg ikke har noen produkter lenger, men jeg kan ikke annet enn si om dem


1. Estel Otium Flow "Energi og mat". Strøm-sjampo

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Informasjon fra produsenten:
"Gjerder rent hår, fukter dem effektivt, gjenoppretter elastisitet, gir glans og silke."

Så langt jeg ikke er forandret av minnet, var denne sjampoen min aller første profesjonelle å forlate. Jeg skjønte da ikke noe, men jeg var så slitt ut med et hodehud kløe (og håret var i trist tilstand) at jeg løst hvorfor og ikke å prøve profesjonell. Jeg ble alltid villedet av en bunke av forskjellige firmaer og krukker i avdelinger av profesjonell kosmetikk for hår, jeg visste ikke hva jeg skulle se på og generelt for hva her bare så mange. Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo Advisert til å velge et valg for denne sjampoen til konsulenten, da hadde jeg ikke veldig langt hår, men jeg trodde at hvis sjampo er beregnet på langt hår, må han gjøre brukfull bruk av lengde og tips mer.
Jeg forteller omgående at jeg brukte denne sjampoen til slutt og med stor glede. Selv nå, hvis noen som spør meg om å gi råd om sjampo (på betingelse av at personen er begrenset i muligheten for valg av firmaer og har langt tørr hår), anbefaler jeg dette. Det skummer godt, vasker seg sakte ut, ikke til en skrape, og lengden på samme tid er nesten myk, håret stikker ikke ut i forskjellige retninger som en løvetann. Kløen på hodehuden, forresten, ved bruk av denne sjampoen besto, forsto jeg at fra et massemarked vil jeg ikke komme tilbake til sjampo lenger. Det er utmerket å være egnet for daglig bruk, men kan ikke passe jenter med veldig fint og sjeldent hår (kan tvinge ned slikt hår i "icicles").


2. Sjampo gjenoppretter Konstant DELIGHT for det skadede og farget hår. "

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Informasjon fra produsenten:
"Spesiell vitamincocktail, ekstrakt av rødt tang, ekstrakter av fruktsyrer og hveteproteiner gir dyp regenerering og gjenoppretting av den skadede strukturen i hår og hodeskinn. Mjuk renser og kondenserer hår uten vekting, tilfører den skinnende glansen. Den praktiske konsistensen, God skumdannelse og behagelig aroma gjør sjampo enda mer attraktiv i bruk. "


Vel, vil vi begynne med det faktum at produsenten uforskammet ligger til oss forteller ikke absolutt sannhet. Sjampo gjør tyngre, tar også bort volum og veldig dårlig skum. Men jeg elsket veldig forsiktig denne sjampoen og brukte den nesten hver dag.
Jeg vil begynne med liten bakgrunn: når sjampo igjen var nødvendig for meg, rådde konsulenten å ta meg dette. Den ble presentert i to alternativer: standard 250 ml og 1000 ml. Jeg tok liter som det gikk mye mer økonomisk (for 250 ml ville jeg gi 300 rubler, og liter koster kun 650 rubler). Og først veldig mye angret på beslutningen. Sjampo forårsaket naggers av hodet hud, zhirnit røtter og dårlig vasket ut lengde, hår var som om fett etter vask. Jeg prøvde det flere ganger og kastet, veldig mye var opprørt som ga meg en slik muck.
Men det gikk litt tid og jeg bestemte meg for å gi den andre sjansen, tross alt ikke å kaste ut hele liter. Og det var det som mirakler: kløen gikk, sjampo begynte å vaske håret mitt og slutte å ta bort volum fra røtter. Ja, det gjør utvilsomt tyngre, men jeg er hyggelig og liker denne effekten.
Sjampo nacreous lys gul farge, har en nøytral behagelig lukt som ikke holder på håret. Hår etter at det veide, mer glatt, men samtidig veldig volum og streaming, ikke gryaznitsya raskere enn vanlig. Når det endte på meg, ville jeg selv kjøpe det igjen, men utkastet til å prøve nytt tillot meg ikke å gjøre det. Denne sjampoen utvetydig vil ikke passe jenter med et sjeldent og fint hår, men vil glede dem som ikke kan puste fluffete og ulydige ringlets på noen måte.


3. Colored hair shampoo av L'Oreal av INOA.

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Informasjon fra produsenten:
"Inoacolor Care Cream Shampoo laget direkte for håret som er malt av Inoa-malinger uten innhold av sulfater, tetter og forsyner håret. Argonolje gir glatthet og glans. Utdrag av grønn te, som er en kilde til antioksidanter, gir mat og beskyttelse, Støtter lysstyrke av farge. "


Denne sjampoen bare av en samling av mine favoritter uten innhold i strukturen SLS (men selvfølgelig, organisk gjør det ikke). Alt begynte med det faktum at jeg fikk en gratis sampler, og jeg likte så effekten at jeg kjøpte fullstørrelsesversjonen på 250 ml (det er også litervolum). Sjampo ganske dyrt, og et sted jeg hørte at det ikke er produsert lenger, vet jeg ikke, denne informasjonen er så autentisk. Har konsistens av tett krem, uvanlig for meg, godt skum, og skum er også lik mer til myk, mild krem, enn til vanlig skum. En lukt på det bare looney hyggelig.
Da jeg kjøpte det, begynte jeg å vaske glatt og nidkjær daglig med det på hodet, det gir veldig uttrykt kosmetisk effekt: håret blir mykt, streaming, vektet og glatt. Etter det var det veldig enkelt å gå for langt i nesmyvashka, men jeg var vant til. Og så, for den fjerde dagen med hverdagsvask, sluttet det bare å vaske ut for meg hår, da forsto jeg at denne sjampoen for hver dag ikke nærmer seg, og begynte å bruke den noen ganger i en uke. Det er også mulig for dem uten frykt for å vaske ut lengden (som jeg gjør omtrent tid i 2 uker), det er ikke i stand til å tørke i det hele tatt. Etter min mening vil sjampo nærme seg eller til jenter med sterkt skadet, eller til jenter med hår som er praktfulle, tørre og porøse av natur. For øvrig, maling fra håret med det er vasket bort helt så vel som med andre sjampoer.


4. SPA Antistress shampoo med Constant Delight hollyhock ekstrakt.

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Informasjon fra produsenten:
"Denne kosmetikken ble laget spesielt for et fint hår og et fet hår. Sjampo som inneholder naturlige ekstrakter av næringsrike komponenter i strukturen, beskytter håret mot ekstern negativ påvirkning. Hyppig bruk av denne sjampoen gjør det mulig å gi håret et godt preparert utseende."


Dette lille miraklet i en rosa liten flaske er beregnet på den følsomme hodeskinnet som er tilbøyelig til å klø som jeg ble forklart av konsulenten i butikken. Sjampo inneholder ikke silikoner og fargestoffer, det er gjennomsiktig, på konsistens som gel, skum ikke veldig bra. Men her med en duft produserte ikke produsenten: Jeg møtte ikke så sterk og skarp lukt ennå. Det lukter av lavendel, og lukten på håret holder lenge, sannsynligvis, fans av en lavendel vil ha meg til at jeg ikke.
Vel, det er greit, etter alt begynte å lukte i sjampo - ikke den viktigste eiendommen. Jeg ville bære denne sjampoen bare til kategorien av de som bare rydde. Vaskes godt ut, til skrape, det gir ikke kløe, men påvirker heller ikke håret. Hår etter vask praktfullt, lett, er mykt lite, med det er det nødvendig å bruke mer uutslettelige midler for å roe ned min rase mane :) Også det forlener ikke frisheten av håret, men produsenten anbefaler det på fet hud av hode. Vil passe jenter med fint hår hvor ofte ringler holder seg sammen i fett istapper. Vil ikke være egnet for det skadede og tørre håret, kan tørke dem enda sterkere.


5. Ollin Service Line Shampoo-Stabilizer Ph 3.5.

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Informasjon fra produsenten:
"Shampoo stabilisator rN 3,5 med etterkikk etter formel, som inneholder fruktsyrene som for håret gjennomgikk aktiv påvirkning (farging, avfarvning, rettning, kjemisk bølge).
Gir delikat avklaring av hodehud og hår. Sjampo normaliserer rN hud og et hår etter prosedyren for farging, avklaring, en kjemisk bølge. Strykejern skalerer av et hår og stabiliserer et fargemolekyl. "


Som det fremgår av navnet, er denne sjampoen stabiliserende og brukes direkte etter farging. Det er veldig viktig hvis du foretrekker å male hårfargestoffer i husforhold som det er designet for å stoppe oksidasjonsprosessen. Det bør også brukes etter slike prosedyrer som for eksempel glass. Sjampo har veldig behagelig lukt, veldig tett geltekstur. Skum på håret godt, slik sjampo er det nødvendig å vaske ut begge røttene og lengden minst to ganger. Det vasker veldig sterkt ut, vått hår blir akkurat som en tørr kost, men det er med interesse nøytralisert av balsam. Denne sjampoen var min første av lignende, og jeg trodde at effekten av tørrhet det og må være, prøv ikke den stabiliserende sjampoen fra Kaaral ennå (jeg vil ikke skrive det separat fordi jeg brukte det hele flere ganger og skrev Om det et lite svar i katalogen, vil jeg bare fortelle det ene - det er veldig mykt). Den andre tiden av Ollin, jeg vil åpenbart ikke kjøpe, men hvis du begrenser økonomi eller Kaaral-merket ikke er presentert, så er det samme jeg anbefaler denne sjampoen. På sikt tørker det ikke hår og ødelegger ikke (jeg bruker det mer enn et halvt år), men her er det viktigste å bruke samme balsam. Som et resultat av bruk av sjampo og balsam blir håret veldig mykt glatt og vakkert skinn (men det avhenger også av fargestoff). Slike sjampoer kan ikke brukes daglig eller når du vil, er den kun beregnet til bruk bare etter farging!


6. Kaaral K05 svovelkremshampoo.

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Informasjon fra produsenten:
"Tett sjampo takket være høy konsentrasjon av svovel renser utmerket og gjenoppretter hudbalansen i en håraktig del av hodet. Eliminerer og forhindrer peeling og naggers av den sint, sensitive huden. Vel psoriaticheskikh av fenomenene, etter parasitære skader på huden Påvirker eliminering av viser av dermatitt av ulike etiologi. Har god, fuktighetsgivende den tørre huden. "


Denne sjampoen er medisinsk av trikhologichesky-serien Kaaral. Den er beregnet på personer med sensitiv hodehud, med forskjellige skjermbilder av dermatitt. Jeg som personen tilbøyelig til en kløe og fremveksten av sår (sannheten med overgang til profesjonell, kom det praktisk talt til, men forverrelser av og til skjer noen ganger). Jeg er veldig glad for at det er så bemerkelsesverdige midler. Sjampo veldig flytende, gul farge og med en uttalt lukt av svovel. Moisturizes hodet hud, skum godt, eliminerer naggers. Jeg anbefaler jenter med lignende problemer å se smalt ut som til tross for høy pris, det er den utmerkede assistenten. Jeg bruker det sjelden, som det hjelper, hjelper det fra det første. Den eneste nyansen om hvilken den ikke er spesifisert på pakking - anbefales å holde på hodet på ikke mindre enn 10 minutter. Det har ingen innvirkning på hårets lengde, vasker bare ut, ikke zhirnit og tørker ikke håret.


7. Kaaral K05 Anti Hair Loss Shampoo.

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Informasjon fra produsenten:
"Sjampo mot hårtap. Sjampo er ment for å klargjøre hodehuden og begynnelsen av virkningsmekanismen til et terapeutisk kompleks. Det er beriket med ekstrakt av silikosepeper, en nese, fjell arnica og også olje av et tea tre. Aktive komponenter i sjampo forbedrer mikroblodsirkulasjonen. "


Det er slik mening at noen sjampo ikke kan stoppe et hårtap, og jeg er helt enig i denne oppfatningen. Så hvorfor for meg slike sjampo, spør du. Og jeg vil svare her at: sjampoer av denne typen forbereder hodeskinn for å tegne den etterfølgende forlaten (tonics, lotions, ampuller mot tap), på grunn av den beste avklaringen av hodehuden og i et tilfelle med denne shampooen av oppvarming (blodinnstrømning forbedring).
Denne sjampoen er også medisinsk av trikhologichesky-serien Kaaral. Det skummes godt, har gelkonsistens og oransje farge, lukter av pepper. Etter trekking anbefales 2-3 minutter å holde ham på hodet, i løpet av denne tiden klarer han å gi oppvarmingseffekten. Sjampo tørker ganske sterkt, så vel som alle lignende sjampo (som jeg møtte), derfor er det nødvendig med det i par, god, sterk balsam. Når det gjelder tap, sammen med ampuller fra en linjal, klager han med et slag. Hår etter det praktfulle og enkle, er ikke egnet for daglig bruk. Jeg bruker det kurs på en måned 2-3 ganger i uka.


8. Sjampo for vekst av hår, mot tap med Angel ginseng ekstrakt.

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Informasjon fra produsenten:
"Inneholder ginseng-ekstraktblanding i form av den innkapslede RB1-formen, forhindrer skjøthet, gjenoppretter strukturen, renser follikler og stimulerer vekst av hår. Utdrag av ginseng og eukalyptus forhindrer overdreven hårtap, ved hudmetning av næringsstoffer. Meget mykt rengjøringsmiddel inneholder."


Denne sjampoen, også fra tap, har god struktur, men i motsetning til løftene fra produsenten tørker det svært sterkt og aggressivt vasker ut. Hvis du vil vaske bort maling fra hår, bør du være oppmerksom på det :) Fordi det vasker bort, maler du i røtter veldig ivrig. Sjampo av gjennomsnittlig konsistens, lukter veldig hyggelig, lett skum. Det anbefales å stå på hodet på 5 minutter. I sin slik utvaskingsbolig er det både plusser og minuser. I tillegg er det alt som er satt etter at applikasjonen er sterkere og lengre varme eller kul, så blodsirkulasjonen stimuleres sterkere og betyr at arbeidet fungerer bedre. Det er han klarer hovedmålet med et slag. Og her minus det til det er sterk balsam nødvendig i par (forresten den samme balsam er bare ideell), annerledes hår kan bli landet. Også jeg anbefaler ikke å bruke det daglig, selv jeg bruker det kurs for en periode på en måned på 2-3 ganger i uken.


9. Shot Care & Trico Fresh Ice Shampoo.

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Informasjon fra produsenten:
"Sjampo med kjøleeffekten.
Er ideell for hyppig vask av hår.
Øyeblikkelig gir følelse av komfort, friskhet av hodeskinn og glans til hår.
Den er ideell for hyppig bruk. "


En av mine mest elskede sjampoer. Jeg beskytter den for spesielle tilfeller eller spesielt humør. Alt begynte med det faktum at det var utålmodig å kjøpe sjampo med mentol og slik at avkjølt hodeskinn. Jeg elsker denne følelsen. Jeg vet at det er mulig å legge til essensiell olje av mynte til noen sjampo og for å få den ønskede effekten, men jeg ville ha en slik sjampo. Og jeg mottok den.
Sjampo av mild lysegrønn farge, med bemerkelsesverdig duft av myntkaker som lenge holder på håret. Skummer godt, vasker ut håret veldig forsiktig og mykt, ikke spottvat, gjør ikke tyngre, men gir heller ikke tørrhetens effekt. Hår etter at lungene strekker seg, volum, men ikke fluffy, tips vakkert ligger "et hår til et hår". Den kan brukes hver dag, den passer perfekt til jenter med både tynt og tykt hår. Med mindre det er sterkt skadet hår av spesiell effekt, blir det ikke merkbart.


10. Keen Deep cleaning shampoo.

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Informasjon fra produsenten:
"Shampoo med dyp rengjøring fjerner forsiktig fra hårstøv og midler til legging. Optimal forbereder hår for kjemisk behandling eller forlengelsesprosedyre, f.eks. Lamineringer. Fremmer å oppnå ensartet resultat av farging, og også dyp penetrasjon av å se etter ingrediensene i struktur av en Hår. Håret får elastisitet og kan lett kamme håret. "


Hvert hår galning av jenta som nøye ser etter håret må ha sjampo for dyp rengjøring. Jeg vil fortell med en gang - denne ShGO er den første og eneste i meg, samtidig er det for alle 100% som passer meg, og jeg har ikke lyst til å prøve andre. Sjampo har en behagelig lukt, godt skum og vasker ut veldig veldig mykt.
Sjampo med dyp rengjøring er nødvendig for dette formål å rengjøre et hår fra den lagrede opp igjen når det ble for mye. Når håret blir svakt, mister du glans, samler i is og alle dine favorittmasker og betyr at du slutter å jobbe og gir synlig effekt - du trenger det. ShGO har teknologien for søknad, selvfølgelig kan den avhenge av konkrete merkevare og konkrete midler. På Internett er det mye forskjellig informasjon om nødvendig hyppig bruk av lignende sjampo, et sted å skrive det optimalt å bruke ShGO av ganger i måneden, et sted, den tiden i 2 uker, etc. Jeg møtte til og med jenta som brukte den Hver andre dag og ble overrasket over hvorfor endene ble tørre og begynte å splitte. Jeg anser en slik tilnærming i en rot feil. Det er ikke nødvendig å bruke dyprengjøringssjampoen i henhold til timeplanen (selvfølgelig hvis du maler hår, så er det en annen sak), de må bruke etter behov! Og det er klart i en måned mer enn en gang, det er tid på 3-4 måneder, kan sjeldnere, men er definitivt ikke oftere. Når det gjelder farging, er det godt å bruke slike sjampoer for dette formålet at fargestoffet ligger mer nøyaktig og lengre holdt på håret ditt. Som jeg maler hår, bør jeg bruke sjampo med dyp rengjøring av ganger om 2 måneder, på tærskelen til lengdefarging (om en eller to dager).
Som jeg bruker denne ShGO:

  1. Først vasker jeg ut dem bare røtter og jeg vasker bort
  2. Da vasker jeg ut røtter og lengder, og jeg forlater sjampo for å påvirke håret innen 10-15 minutter, så det vil bedre takle forurensningen som spiste i et hår, uutslettelige silikoner, etc. Jeg vasker bort.
  3. Igjen jeg såpe lengde og røtter, jeg vasker bort.
  4. Jeg bruker favoritt næringsrik masken.


Som følge av at håret viser seg veldig strålende, utrolig mykt, er det direkte som om det var født :) Kondisjonen til hår etter ShGO er en sånn tilstand av håret ditt, derfor har håret blitt tørt, da betyr det ikke at Den sjampoen tørket dem på en eller annen måte.


11. Kaaral rense energisjampo.

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Informasjon fra produsenten:
"Toning shampoo med ekstrakt av mynte og mentol. RN-nøytralnivået tillater daglig bruk. Har den gunstige toningaktien på kvelden, og den forfriskende effekten om morgenen. Den er ideell for menn."


Jeg kjøpte denne sjampoen når jeg så etter sjampo for hver dag og ja, jeg var under en vrangforestilling på innhold som en del av menthol igjen. Sjampo veldig flytende, skum godt, lukter bare med menthol (jeg tror derfor det lett passer også menn). Jeg kan fortelle at han skuffet meg litt. Til tross for det faktum at menthol er i struktur, er det ikke kult hodeskinn, her i det hele tatt generelt. Vasker ut for ikke å fortelle at det er veldig mykt, men heller ikke til en skrape. Fuktig hår etter vask er følt ganske glatt til balsam. Men håret etter tørking er veldig fluffy og tips stikker ut i forskjellige retninger (selv om du bruker en god maske og en nesmyvashka). Men det samme for hver dag, denne sjampoen nærmer seg ikke dårlig, det overbelaster ikke håret, det vil være ideelt for jenter med fint, oljeaktig hår, det forresten, tar ikke bort glans fra håret.


12. Keen Hydro Shampoo.

Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo

Informasjon fra produsenten:
"Den fuktighetsgivende sjampoen har den generelle vitaliziruyushchy og regenererende effekten på hår og hodeskinn. Takket være evnen i den er mute hampete olje for å fikse fuktighet, hjelper shampoo til å holde fuktighet i huden, gjenoppretter elastisiteten. Menthol oppdaterer huden og biotin ( B7 vitamin) støtter stoffskifte i celler i hodehud. "


Med denne sjampoen på meg veldig interessant historie. For lenge siden hadde jeg allerede det, og det var ikke så sterkt det var hyggelig. Hår på meg da ble sterkt skadet, og jeg fikk ikke noe super-wow-effekt, spesielt det var ikke så bra da jeg skyllet ut håret mitt. Jeg trodde ikke engang at jeg vil kjøpe det en gang igjen hvis ikke en konkurranse på en vurdering som hevder her på nettsiden. Det av en eller annen grunn så sterkt spiste i tankene mine, internt snakket jeg til meg: "Kjøp denne sjampoen, kjøp". Der ga jeg også opp og som den mest modige personen, kjøpte liter på en gang! Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo Bare på den var det en stor rabatt, og jeg tenkte: "Hvorfor ikke".
Denne gangen sjampo overrasket meg, dempet og måtte bli forelsket. Det lukter med myntkaker, i struktur er det en mentol, biotin og hampete olje. Den kjøler hodet huden som jeg og drømte, fukter håret, mykgjør og gjør dem mer tett. Når jeg vasker bort, er håret fortsatt våt, de berører det, det virker mer! For første gang møter jeg en slik effekt av sjampo. Når håret er tørt, forblir denne effekten. Også det vasker helt ut, ikke zhirnit, tar ikke vekk volum, men gjør håret veldig mykt fra røtter til tips og litt vektet. Hver dag bør du ikke bruke lignende sjampo, selvfølgelig, derfor bruker jeg det hver annen dag, og jeg bytter til Kaaral. Sjampo vil åpenbart ikke være egnet for det skadede håret, i det jeg lærte av egen erfaring, men for mer eller mindre sunn er det det virkelige funnet. Det virker for meg, jeg fant det som så lenge siden - den ideelle sjampoen.
Til sammenligning av Kaaral og fuktigheten Keen vil jeg vise et slikt bilde. På toppen tips stikker ut i partiene litt, og på lavere motsatt nøyaktig lyve og skinne. Kanskje fra utsiden er det ikke sterkt merkbar, men for meg er en forskjell kraftig, spesielt til berøring.
Gjennomgangen av midler for min omsorg for hår. Del 1. Sjampo


Resultat:


Her stor posten viste seg slik, jeg håper sovnet ingen under lesing, og informasjon var imidlertid noe nyttig.
På et resultat vil jeg gi det lille bordet med sjampo som har en spesiell innflytelse på en type hårlengde som det var enklere for deg å bli guidet:

Estel
Makt
Konstant Delight
For malt
L'oreal
Inoa
SkuddKaaral
Energi
Keen
Hydro
Gloss-+++++
glatthet++++-+
tetthet-----+
vekting
-++--+
Volum-+-+++
luftighet----+-
For tynn
hår
---+++
For skadet
hår
-++---